1e paal Wilnis Wit geslagen

De nieuwbouwwijk De Maricken in Wilnis krijgt steeds meer vorm. De eerste eengezinswoningen worden binnenkort opgeleverd en afgelopen week is Bouwmaatschappij Verwelius gestart met de bouw van de prestigieuze twee-onder-één-kapwoningen van Wilnis Wit. De eerste heipalen zijn vorige week geslagen waarna de bouw van de woningen wordt voortgezet en naar verwachting over circa 1 tot 1,5 jaar de eerste woning wordt opgeleverd.

De twee-onder-één-kapwoningen van Wilnis Wit zijn ontworpen door Jan des Bouvrie. De woningen kenmerken zich dan ook door de wit gestucte wanden aan zowel aan de binnen- als buitenzijde. Deze witte woningen vormen de blikvanger van de nieuwe wijk en zijn markant gelegen aan de statige Marickenlaan. Er worden 2 varianten gebouwd: type Bianco en type Blanc. De woningen verschillen van elkaar in grootte (respectievelijk 216 m² en 180 m²) , gevelindeling en de pergola aan de voorzijde van de woning. Alle woningen zijn met de achtertuin aan het water gelegen.

In het verkoopkantoor op de bouwlocatie langs de Mijdrechtse Dwarsweg kunnen geïnteresseerden terecht voor meer informatie over deze bijzondere woningen. Brockhoff Makelaars is iedere woensdag- en vrijdagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur aanwezig om geïnteresseerden nader te informeren. Tevens zijn zij telefonisch bereikbaar op 020-543 73 75.


ander nieuws:

Servies Circle by Jan des Bouvrie

Beurre Café de paris

shops in het arsenaal