Zomers en luxe. Juwelen van Bron

Wij kijken uit naar lange zomerdagen met luie ligstoelen, longdrinks en parasols. Even wegdromen op een terrasje in de Zuiderzon. Frappuccino of Campari Orange bij de hand en een half oog op de zeilboten aan de horizon. Life is not bad. Not bad at all… Met dit beeld voor ogen is het designteam van Bron Jewelry aan de slag gegaan. Het resultaat is een ontspannen Spring Summer 2016 collectie met zee-, strand- en sorbet kleuren.

In de zomercollectie schittert onder meer deze Catch ring met ovale cabochon aquamarijn. Vrolijk en vrouwelijk, goed als solo en nog beter in combinatie. Met veel verschillende cabochon en random geslepen kleurstenen verkrijgbaar. De ring is samengesteld met 18 karaat rosé- geel- of witgoud.

Ook echt zomer zijn de oorringen van Hugs & Kisses met diamant en saffier. Ongedwongen luxe! Deze fijne mini-hangers combineer je met de nieuwe creolen. De zomer kan beginnen!

Ten slotte willen we je deze eyecatchers zeker niet onthouden. De naam alleen al is om van te houden. De nieuwe Joy Bouquet ringen zijn net zo vrolijk als een vers lenteboeket. Met saffier in alle kleuren van de regenboog spat de levenslust er vanaf. Verliefd, geslaagd, gelukt – met dit ringetje om je vinger ga je steeds terug naar die speciale momenten. Meer zomer hits vind je op de site van Bron of in de winkel van Bron in Het Arsenaal. Je vindt ons op de eerste verdieping.

De openingstijden zijn: ma-vrij 10-18 | za 10-17. We ontmoeten je graag.

 

 


ander nieuws:

Expositie Lee Malone

RTL Woonmagazine met Monique

shops in het arsenaal