shutterdak zorgt voor buitenfeest

StyleShutters introduceerde al eerder een praktisch en stijlvol shutterdak, maar we brengen hem graag nog eens onder de aandacht. Het is eigenlijk zoiets waar we al jaren op wachtten. De veelgebruikte uitdrukking “buiten wordt binnen” is hier helemaal van toepassing.  

Het shutterdak is dan ook een echte aanwinst in de categorie ‘buitenleven’! Het dak met met mooie, draaibare (louvre) lamellen maakt van je tuin of terras een waar buitenfeest.

Schermafbeelding 2017-05-31 om 11.48.06

Bij regen en wind sluit je de kantelbare lamellen met een afstandsbediening makkelijk waterdicht af. Met zon regel je de hoeveelheid gewenste lichtinval. Tuinfeestje? Wij maken ons in ieder geval geen zorgen meer om het weer. En gezellig wordt het zeker door de toepassing van dimbare LEDverlichting in kleur of warm wit. Goed om te weten is dat de overkapping kan worden uitgebreid met wanden (buitenshutters), vouwbare glaswanden of verticale screens. Helemaal luxe dus. De maximale maten voor 1 deel van het Pergo Shutterdak zijn 7 bij 4 meter en is eindloos koppelbaar met meerdere delen. Het Pergo Shutterdak kan vrijstaand worden geplaatst of als aanbouw tegen de gevel. Alle RAL-kleuren zijn mogelijk.

Schermafbeelding 2017-05-31 om 11.49.40

Wil je meer weten over het Pergo Shutterdak van StyleShutters? Kom dan naar de showroom in Het Arsenaal. De openingstijden en contactinformatie vind je hier.

 


ander nieuws:

Nieuw maandmenu bij Arsenaal Restaurants

Gooische Tuin Inspiratie Dagen

shops in het arsenaal