Narvik by Jan des Bouvrie

Altijd al eens in een woning die is ontworpen door Jan des Bouvrie willen verblijven? Op Narvik HomeParcs kan dat. Zowel de architectuur als het interior design van de charming villa’s is van de hand van Des Bouvrie. Dat zie je en ervaar je: speelse lijnen, veel lichtinval en lichte tinten die je meteen vrolijk stemmen. Wil je er voor altijd blijven wonen, dat kan ook. Het mooie is namelijk dat de woningen ook op eigen perceel of binnen een eigen project te bouwen zijn. De houten woningen worden binnen een tijdsbestek van enkele maanden gebouwd. Ze zijn ruim en modern en je hebt alle vrijheid om de indeling zelf te bepalen. Niet onbelangrijk is dat ze duurzaam en ecologisch gebouwd worden.

Voor het ontwerpen van deze woningen ging Jan des Bouvrie aan de slag met de mogelijkheden van de logbouwmethode. Narvik ontwikkelde deze unieke bouwmethode, geïnspireerd door de solide Scandinavische ‘loghouses’, waarbij binnen-en buitenwanden worden vervaardigd uit massief grenenhouten balken met een hoogte van 25 cm en een diepte van 20cm.
Jan des Bouvrie: ‘Het ontwerpen in loghout is voor mij een bron van inspiratie geweest. Het gebruik van loghout geeft het exterieur, maar ook het interieur, meteen een warm karakter. Tevens past het goed in deze tijd, milieuvriendelijk materiaal dat uit zichzelf al goed isolerend is. We worden meer en meer bewust van kwaliteit en duurzaamheid, en daar moeten wij als ontwerpers naar luisteren. De schitterende logs lenen zich bovendien uitstekend om superstrak te schilderen, je ziet geen vlekken door het wit heen.’
Voor de verschillende woningtypen en technische gegevens : Narvik by Jan des Bouvrie


ander nieuws:

Zomer! Juli menu Arsenaal Restaurants

'Doen!' Jan des Bouvrie komt met memoires

shops in het arsenaal