Monique des Bouvrie best geklede carrière vrouw

Magazine ELEGANCE heeft Monique des Bouvrie uitgeroepen tot de Best Geklede Carrièrevrouw van 2016. Titel en bijbehorende award komen de interieurstyliste/ontwerpster toe volgens de lezeressen van ELEGANCE én een vakjury die bestaat uit couturier Claes Iversen, modeondernemers Simone van Trojen (LaDress) en Marian Wigger (Zenggi) evenals ELEGANCE hoofdredacteur Coen Wulms.

De jury roemt Monique om haar sterke gevoel voor stijl en haar lef. Ze haalt uit het modeaanbod wat bij haar past. Dat is, dankzij haar frisse en energieke uitstraling, héél veel. Monique is in alle opzichten een vrouw in balans.

‘Ik realiseer me dat ik me meer kan permitteren omdat ik een creatief beroep heb’, reageert een vereerde Monique des Bouvrie. ‘Bovendien weet ik inmiddels wat me staat en wat bij me past. Ik heb lak aan regels. Hoezo ‘zo hoort het’? Wie zegt dat?’ Ook is Monique niet bang voor kleur. ‘Rood doet wat met me, maakt dat ik me sterker voel.’ Zelf heeft Monique bewondering voor Victoria Koblenko: ‘Ze durft uitzonderlijk te zijn.’

De award is in het leven geroepen om alle carrièrevrouwen een pluim te geven die er, ondanks overvolle agenda’s en dodelijke deadlines, in slagen goedgekleed voor de dag te komen. De award werd uitgereikt door schrijfster, actrice en columniste Annemarie Oster in de Bijenkorf in Amsterdam.

Lezers en lezeressen van ELEGANCE noemden ook Kim van Kooten (actrice en schrijfster), Dionne Stax (anchorwoman), Barbara Baarsma (econome Rabobank), Lilianne Ploumen (minister), Arlette Lerby (sportmanager), Evelyne Merkx (interieurarchitecte), Petra Blaisse (directeur Inside/Outside), Ilse de Lange (zangeres/muzikante)m Koningin Máxima, Neelie Kroes, Hedy d’Ancona en Sylvia Tóth.

 


ander nieuws:

Terrasmeubilair met verlichting van Vondom

Nog een keer zomers

shops in het arsenaal