Nog een keer zomers

We zijn nog lang niet klaar met de zomer. Arsenaal Restaurants serveert ook in september een origineel zomers menu waarin je de voorliefde van het restaurant voor de Franse keuken proeft. Chef kok Raoul Badal en zijn team bereiden deze maand met grote perfectie een TARTAAR VAN SCHOTSE ZALM – met een gepocheerd hoeve ei en Vadouvan mayonaise. Vervolgens verrassen ze met een FILET VAN PARELHOEN met paddestoelen en crème van gevogelte. Ten slotte genieten we van een zomerse PARFAIT VAN BRAMEN met hangop van boerenyoghurt. Genieten? Zeker als we ook nog even op het terras van het restaurant kunnen zitten. Eigenaren Frederike de Goede en Jan-Willem Schuld heten je van harte welkom.

Dit drie-gangenmenu kost € 32,50. Reserveren kan via de website van Arsenaal Restaurants of neem meteen telefonisch contact op: 035 – 694 91 48.

Volg Arsenaal Restaurants ook op Facebook en Twitter.

 


ander nieuws:

Monique des Bouvrie best geklede carrière vrouw

Jan des Bouvrie ontwerpt voorpagina AD

shops in het arsenaal