Bron Jewelry spettert met nieuwe kleuren

Bron Jewelry staat bekend om haar eindeloze kleur- en combinatie-mogelijkheden. En gelukkig biedt moeder Natuur een enorm scala aan edelstenen en kleuren om naar hartenlust te blijven variëren. Voor dit seizoen koos Bron twee speciale kleurthema’s: Laguna & Nemo. De combinaties zijn even verrassend als origineel!

Laguna – Met Laguna nemen we een verfrissende duik in de laguna vol groen, blauw en diamant. “Leading lady” is the intens groene Chrysopraas – een spectaculair mooie match met witgoud.

Nemo – Ben je eenmaal in het water, zwem dan een stukje mee met Nemo.  Laat je in vervoering brengen door de indrukwekkende kleurencombinatie van VSOP cognac (diep oranje Zirkoon) en kaviaar (zwarte saffier). Vergeet niet af en toe adem te halen!

In deze ring-combinatie is de bijzondere Sushi ring verwerkt. Door het bruine zirkoon en zwarte korund oogt hij mysthiek en sprookjesachtig. Heel mooi, die gesuikerde diamantrandjes om gekleurde edelstenen, maar de funky chic van zwarte saffier als entourage bevalt ons ook goed. De ring is 18 karaat rosé- geel- of witgoud. Voor de edelstenen zijn vooral toermalijn en zirkoon gebruikt. Ben je ook op zoek naar een bijzonder december cadeau? Het team van BRON Arsenaal vertelt je graag meer over dit juweel en al haar andere BRON-familieleden!

 

 


ander nieuws:

LXRY LOUNGE BY JAN EN MONIQUE DES BOUVRIE

Kerst lunch in Arsenaal Restaurants

shops in het arsenaal