Comeback ontwerp voor Gelderland

“Als je in 1979 al een retro ontwerp ontwerpt, dan ben je je tijd ver vooruit.”

Gelderland Groep hecht aan sterke ontwerpen. Niet sinds kort, maar al sinds 1936. Ook de keus om met verschillende getalenteerde ontwerpers samen te werken, gaat ver terug. In de jaren ’60, ’70 en ’80 waren het Rob Parry, Jan des Bouvrie en Henk Vos die met hun ingetogen stijl bij Gelderland aan het juiste adres waren. Perfectie, duurzaamheid, vakmanschap: dat wilden ze, net als Gelderland. En wat blijkt? De tijd geeft ze gelijk.

Om dit te onderstrepen maakt fauteuil 400 van Jan des Bouvrie zijn comeback. Nu als 400 RETRO. Met een paar kleine verbeteringen, want zelfs Jan kon in 1979 niet precies voorspellen hoe wij in 2017 zouden willen zitten.

Gelderland bestaat 80 jaar en doet daarom een prachtig aanbod dat wel aan deze tijd gebonden is;-): Dit ranke klassieke ontwerp met glanzend lichtmetalen buisframe, superieur zitcomfort.  Met stoffen bekleding kost de bank nu € 1.495,-. Met leer is de stoel € 1.895,-. Voor meer informatie over deze aanbieden verwijzen we je graag naar de site van Gelderland.


ander nieuws:

Kerst lunch in Arsenaal Restaurants

Fijne feestdagen!

shops in het arsenaal