luxe appartement met uitzicht op IJmeer

Aan de oever van het IJmeer ligt dit bijzondere appartement dat behoort tot Residence Muiderburght Warenar. Het geweldige uitzicht over Marina Zuiderzand en de eilandjes in het IJmeer (in de verte Amsterdam!) is een absolute eye catcher van deze lekkere woning. Het terras is op het zuiden gelegen en mooi royaal zodat je de hele dag heerlijk over het water kunt turen en geniet van een soort vakantiegevoel, maar dan thuis! Wat wil een mens nog meer?!
Residence Muiderburght ligt in een mooie bosrijke omgeving direct aan het water en de jachthaven. De appartementengebouwen hebben een eigen toegangsweg en eigen privéstrand (!!). Voor bezoekers zijn er op het terrein parkeerplaatsen. Het Gooi en Amsterdam liggen op slechte 10 autominuten, en station Almerepoort ligt op loop- en fietsafstand en heeft een snelle verbinding naar Amsterdam en Utrecht.

Groot is de woning zeker. Het appartement meet ca. 200 m² (inclusief terras). Bijzonder is de werkkamer die nu is ingericht als thuisbioscoop met, jawel, ook een entree naar het balkon! De stijlvolle keuken met granieten aanrechtblad is voorzien van luxe Miele inbouwapparatuur en sluit aan op een ruime bijkeuken/garderobe met kastenwand. Er zijn twee grote slaapkamers, twee luxe badkamers met douche, wastafel en toilet, een grote berging en twee parkeerplaatsen in de afgesloten parkeergarage. Wil je dit ’turnkey’ appartement graag zien? Neem dan contact op met Voorma en Walch locatie Naarden-Het Arsenaal, Monique Hussem.

Direct naar de link van deze woning kan hier.


ander nieuws:

Narvik design villa

OPI GelColor bij By John

shops in het arsenaal