Statige villa annex familiehuis

Het summum van mooi wonen. Deze prachtige villa, “De Berken”, gebouwd in 1905 en in 2013 onder architectuur van Jan des Bouvrie gerenoveerd, staat sinds kort te koop. De indrukwekkende  villa straalt zowel luxe als gezelligheid uit en mag daarom ook als gezellig familiehuis worden omschreven. Het huis bevindt zich op een toplocatie, het Spiegel in Bussum, bevat veel originele stijlkenmerken, heeft een geweldige tuin met verschillende charmante zonneterrassen en bezit een carport voor meerdere auto’s.

Zodra je de woning betreedt herken je de hand van Des Bouvrie: De lichte open ruimten, symmetrie, de imposante trap als centrale plek in het huis, het subtiele gebruik van art & design en de mooie keuken die direct in verbinding staat met de hal, de zitkamer en eetkamer. Ook de tuin rondom het huis is onder architectuur aangelegd. Het statige terras op het zuiden over de hele breedte van het huis is bereikbaar vanuit de zitkamer, de keuken en de eetkamer.

Interieur ontwerp Jan des Bouvrie
Interieur ontwerp Jan des Bouvrie

 

Extra feature is dat de hele woning is voorzien van het home automation system (domotica) van Savant. Verlichting, camera bij de toegangspoort, openen van de toegangspoort, gordijnen op de masterbedroom, tv’s, muziek, de verwarming en de airconditioning kunnen allemaal separaat worden aangestuurd; ook vanaf de mobiele telefoon.

Keuken ontwerp Jan des Bouvrie
Keuken ontwerp Jan des Bouvrie

De villa staat te koop bij Voorma en Walch Makelaars Naarden (Het Arsenaal). De vraagprijs is € 2.995.000 k.k.. Daarvoor heb je zo’n 472 m² woonoppervlak en nog eens 1760 m² aan tuin. Over dit huis is uiteraard nog veel meer te vertellen. Benieuwd? Bekijk dan de prachtige video, of neem direct contact op met Annique Tideman.

Tuin en terras
Tuin en terras

ander nieuws:

Een mooi gebit, een stralende glimlach

Foto expositie Jenny Boot in Het Arsenaal

shops in het arsenaal