Een huis dat je omarmt

In het charmante en waterrijke Componisten Kwartier in Naarden ligt deze geweldige hoekvilla. Men zegt dat het huis je omarmt als je binnenstapt. Wij vinden dat dat inderdaad zo is. Allereerst de tuin met meerdere terrassen waardoor je altijd en overal een zonnetje kan pakken. Het gaat hier om zo’n 600m². Lekker groot dus. De tuin is in 2014 onder architectuur aangelegd en onderhoudsvriendelijk! De villa in jaren ’30 stijl heeft voldoende kamers voor een gezin met kinderen. Beneden is een kamer en suite met een hele ruime uitgebouwde woonkeuken voorzien van alle handige en mooie apparatuur.
Voorma en Walch Het Arsenaal
Verschillende terrassen in de onderhoudsvriendelijke tuin
Schermafbeelding 2017-06-21 om 18.09.33
Gezellige tienerkamer
Nog een mooie royale kamer
Nog een mooie royale kamer

Ten slotte iets over de buurt: De Bachlaan is een tussenlaan waar kinderen nog heerlijk op straat kunnen spelen. Basisscholen, sportclubs voor tennis, hockey, voetbal, rugby, fitness, het zwembad en een rijtje winkels voor de dagelijkse boodschappen liggen op maar enkele minuten lopen of fietsen! Het NS station Naarden-Bussum en middelbare scholen liggen op ongeveer tien minuten fietsen. Amsterdam is in twintig minuten met de auto bereikbaar. De uitvalswegen naar de A1 liggen op twee autominuten.

 Dit lichte, zonnige, huis in de Bachlaan is een top locatie voor een gezin met kinderen. Voor een vraagprijs van 895.000 k.k. heb je volgens ons dan ook veel huis in een leuke buurt.
Over dit fijne huis is uiteraard nog veel meer te vertellen. Meer informatie vind je hier.
Voor een bezichtiging van de villa neem je contact op met Marie-Louise Blom RM-RT, Register Makelaar en Register Taxateur. Ee eigen NVM Makelaar meenemen kan natuurijk ook.

Nog een stukje keuken.

De zitkamer met eveneens zicht op de tuin.
De zitkamer met eveneens zicht op de tuin.

ander nieuws:

glamorous de zon in met NUXE SUN

Poolhouse & buitenshutters

shops in het arsenaal