Deep beauty by INDIBA

Beautysalon BY JOHN in Het Arsenaal biedt behalve een scala aan bekende skin care producten ook weldadige en effectieve beauty behandelingen, waaronder INDIBA. Het Spaanse INDIBA, specialist in de ontwikkeling van medische toepassingen, introduceerde een nieuwe technologie die door de diepe werking energie in het lichaam opwekt. Deze methode stimuleert het weefsel, verstevigt de huid, bestrijdt cellulitis en voert gifstoffen af. Een INDIBA behandeling is niet alleen een weldaad voor je gezicht, ook benen, billen en buik worden weer glad en strak. Al na een eerste behandeling ervaar je resultaat. BY JOHN werkt met goed opgeleide specialisten die zich onderscheiden door persoonlijke aandacht, betrokkenheid en enthousiasme!

 

Indiba bij By John

BY JOHN is al vijftien jaar gevestigd in Het Arsenaal in Naarden. Een wellness en beauty behandeling bij BY JOHN combineer je dan ook met een bezoek aan de andere studio’s, shops en design labs in Het Arsenaal.

Je kunt altijd vrijblijvend contact met het team van BY JOHN opnemen voor advies. De juiste thuisbehandeling in combinatie met een op jouw huid en wensen afgestemde behandeling zorgt voor het meest optimale resultaat. Het enthousiaste en deskundige team staat graag voor je klaar om je te adviseren en te begeleiden. Voor meer informatie en het maken van afspraken ga je naar de website van BY JOHN.

Indiba by By John in Het Arsenaal


ander nieuws:

SALE bij Terrace Design

Handmade: Oda lamp van Pulpo

shops in het arsenaal