50e villa in Harderwold

Jan des Bouvrie opent op 11 oktober om 14.00 uur de 50e villa in Golf- en Villaresort Harderwold in Flevoland. De oplevering is een mijlpaal voor projectontwikkelaar Ronald van Manen en Projecten Het Arsenaal. Ronald van Manen: “We merken dat de woningbouw in de lift zit. De verkoop van de woningen gaat goed. Daarnaast vragen eigenaren steeds vaker om een turn-key oplevering. Op Harderwold valt alles samen: Van ontwikkeling, ontwerp tot complete inrichting.”

Golf – en Villaresort Harderwold, gelegen in Flevoland op enkele minuten varen van het Veluwemeer, omvat vier type villa’s die door Jan des Bouvrie zijn ontworpen. Villa’s Zon, Water, Bos en Bloem zijn volgens de kenmerkende Bouvrie-stijl strak vormgegeven, en zijn binnen- en buitenleven met elkaar verbonden. Alle woningen liggen aan het water. Door de hoge plafonds en ruime living met aangrenzende buitenruimte en aanlegsteiger, nodigen de woningen uit om als permanente woning ingericht te worden.

Projecten Het Arsenaal is verantwoordelijk voor het ontwerp van de complete inrichting van de woningen. De groep omvat het complete scala van woon-gerelateerde disciplines die samen een totaalconcept ‘wonen’ realiseren. Gert-Jan Splinter, een van de initiatiefnemers van Projecten Het Arsenaal: “Eigenaren vragen om service, kwaliteit, comfort en topdesign. Om dit te realiseren beginnen we aan de ontwerptafel en eindigen we bij het in werking stellen van het Domotica systeem. Daartussen zijn onder meer onze badkamer- en keukenspecialisten, leveranciers van vloeren, lichtplanontwerpers, ontwerpers van beeld- en geluidconcepten en interieurdesigners aan het werk. Omdat we onder een dak werken kunnen we razendsnel schakelen en worden faalkosten voorkomen.”

Belangstellenden kunnen bij de opening aanwezig zijn. Dit vindt plaats op 11 oktober om 14.00 uur in Zeewolde. Adres: Pluvierenweg 9. Wie niet aanwezig kan bij dit officiële moment kan op zaterdagen en zondagen terecht van 12.00 uur tot 16.00 uur. Meer informatie vind je ook op de website van Golf- en Villaresort Harderwold.


ander nieuws:

RTL Woonmagazine met Monique

Fred van Leer & stijl!

shops in het arsenaal