Jan des Bouvrie villa’s aan Wateras Dronten

Projectontwikkelaar UniqResort Exclusive start in samenwerking met Ontwerpstudio Jan des Bouvrie een kleinschalig nieuwbouw project in Dronten-West. De Des Bouvrie villa’s worden gerealiseerd aan de Wateras in Dronten.

Schermafbeelding 2017-09-12 om 11.07.33

Licht en ruimte zijn de belangrijkste elementen van de villa’s. De grote raampartijen met een maximum aan licht om extra ruimte en comfort te realiseren vallen je meteen op. De locatie aan de Wateras maakt het nog eens extra geschikt. De ruime opzet en vrije ligging van de kavels is perfect gelegen qua zon en een vrij uitzicht. Je kunt kiezen uit drie type villa’s, waarbij 3, 4 en 5 slaapkamers en badkamer op de begane grond tot de mogelijkheden behoren. Uiteraard kunnen de villa’s helemaal naar persoonlijke wensen worden gerealiseerd. De interior designers en stylisten in Het Arsenaal helpen graag om deze wensen te realiseren.

 

Jan des Bouvrie villa

Op woensdagavond 13 september organiseert UniqResort Exclusive een informatieavond ‘Wateras’ op VillaResort Harderwold in een van de modelwoningen.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom op woensdagavond 13 september 19.00-21.00 uur. Pluvierenweg 9 – Zeewolde. (+31) (0) 0320 846973.


ander nieuws:

Inspiration!

THE NEXT LEVEL presenteert nieuwe 'snoepjes' van Bron Jewelry

shops in het arsenaal