THE NEXT LEVEL presenteert Harper’s Bazaars Network Academy Masterclass

THE NEXT LEVEL EVENT

In samenwerking met Harpers Bazaar’s Network Academy organiseert Het Arsenaal tijdens event THE NEXT LEVEL twee network masterclasses. De Network Academy is een initiatief dat dit voorjaar in samenwerking met BrandedU is gestart om vrouwen meer zichtbaarheid te bieden, hun netwerk te vergroten en elkaar te inspireren. Ben je nieuwsgierig? Kom dan dit weekend naar event THE NEXT LEVEL in Het Arsenaal. Hieronder volgt het programma.

Naast het volgen van een Masterclass kun je op beide dagen inspiratie opdoen op het gebied van wonen, design, interieur, lifestyle, cars, boats en food. In alle shops, showrooms, studio’s en design labs worden de nieuwste collecties, technieken en trends getoond. Meld je via deze link aan. Dat kan tot vrijdagmiddag 29 september 16.00 uur.

 Wat?
Gratis masterclasses van Harper´s Bazaar Network Academy met BrandedU
Zaterdag 30 september en zondag 1 oktober van 13.00 tot 13.30 uur

Waar?

Het Arsenaal, Kooltjesbuurt 1, Naarden Vesting

Het programma

Zaterdag 30 september van 13.00u tot 13.30u Masterclass ‘Comfortabel presenteren’ door Astrid Rose

Astrid Rose is Hoofd Marketing & Communicatie op het Conservatorium van Amsterdam. Daarnaast geeft zij op het Conservatorium les in presentatievaardigheden. Met een marketingopleiding en een achtergrond in de muziekindustrie en entertainmentbranche, heeft ze door de jaren heen kennis en expertise opgebouwd in het presenteren van een sterk verhaal en het succesvol omgaan met de media. Dit deed zij onder andere als productmanager voor verschillende artiesten op het befaamde Blue Note label, creative manager voor de popgroep CH!PZ en als artist manager voor verschillende artiesten bij The Entertainment Group. Met haar eigen bedrijf RoseFountain helpt zij bedrijven en individuen met het krachtig en inspirerend presenteren van hun verhaal.

Zondag 1 oktober van 13.00u tot 13.30u Masterclass ‘Unieke kwaliteiten’ door Anneloes van Gaalen

Anneloes van Gaalen is branding consultant, schrijver, ondernemer, allround creative en tevens oprichter van Indie Brands®. Ze heeft diverse boeken geschreven over kunst, design, mode, reizen, advertising, branding en new media. Als televisie- en media-professional met ervaring binnen een groot aantal televisiebedrijven, reclamebureaus, merken en festivals vertelt Anneloes over hoe je je unieke kwaliteiten ontdekt en optimaal benut binnen jouw carrière.

Meer informatie over het event THE NEXT LEVEL vind je hier.


ander nieuws:

food & music @ THE NEXT LEVEL

THE NEXT LEVEL | LUXURY EVENT HET ARSENAAL

shops in het arsenaal