THE NEXT LEVEL | LUXURY EVENT HET ARSENAAL

Arsenaal Next Level

Dit weekend is het zover, het event THE NEXT LEVEL zal aanstaande zaterdag en zondag plaatsvinden in Het Arsenaal in Naarden-Vesting. Je bent van harte uitgenodigd.

Tijdens het event zullen vele nouveautés worden gepresenteerd op het gebied van Interior Design, Lifestyle, Art, Fashion, Beauty, Jewelry, Living, Light, food & drinks.

Flyte
Flyte. Bij PAARDEKOOPER-HULST.

What to do

Laat je inspireren door het nieuwste design van Thomas Eyck, gepresenteerd bij de Salone del Mobile uit Milaan, bijzondere fotografie van Ana Hell in samenwerking met het FFN, varen in een Menken Maritiem Sloep, rijden in een Jeep, Maserati of elektrisch met een BMW i8.

 

Brigitte Reuver
Brigitte Reuver, Automotive Artist, maakt fotorealistische schilderijen van exclusieve auto’s.

MasterClass

Harper’s Bazaar Network Academy brengt  in samenwerking met BrandedU intelligente en ambitieuze vrouwen bij elkaar die waardevolle connecties willen maken en nieuwe carrière-inzichten op willen doen. Tijdens het Next Level event in Het Arsenaal op 30 september en 1 oktober kun je een voorproefje krijgen van dit netwerk. Meld je hier aan voor een van de gratis masterclasses en u hoort uiterlijk donderdag of u bent geselecteerd.

 

THE NEXT LEVEL EVENT

 

Music

Vele exposanten zullen hun laatste modellen en producten tonen, ook op het gebied van eten en drinken, in combinatie met muziek door DJ’s Adani en Wolf.

Adani & Wolf in Het Arsenaal Naarden
DJ’s Adani & Wolf

Wij hopen je op 30 september of 1 oktober te mogen verwelkomen in Het Arsenaal!

Meer informatie vind je hier.

House Caviar in Het Arsenaal Naarden
House of Caviar

ander nieuws:

THE NEXT LEVEL presenteert Harper's Bazaars Network Academy Masterclass

Ontwerp met Jan des Bouvrie het ideale huis met witte LEGO stenen

shops in het arsenaal