TV of kunst?

the Frame van Samsung

Artwork of TV? De Zwitserse top designer Yves Behar is er in geslaagd om de televisie te transformeren naar een kunstobject dat wel past in je interieur. Het resultaat is Samsungs ‘The Frame’. The Frame met zijn dubbele identiteit is maar moeilijk te onderscheiden van een echt kunstwerk of, als je het omdraait, van een TV.

Favoriete kunstwerken

Het scherm is extreem plat en is zonder storende bedrading aan de muur te hangen. Het knappe staaltje technologie zorgt bovendien voor een schermkwaliteit waar je ‘u’ tegen zegt: 4K UHD resolutie voor superscherp beeld, HDR voor adembenemende kleur en grote contrasten en de Smart Hub voor optimaal toegang tot al je entertainment. Zo werkt het: zodra je de TV functie van de  The Frame uitzet komt hij in artmodus terecht. In deze stand laat het scherm een selectie artwork zien. Met tien offline kunstcategorieën en een online art store waar je je favoriete kunstwerken op de kop kan tikken is de collectie groot. Zie je liever je favoriete vakantiebestemming of de mooiste plaatjes van de kinderen aan de muur hangen? Kan ook! Upload dan je favoriete Insta-post op het televisiescherm. Je hoeft in ieder geval nooit meer tegen een groot zwart vlak aan te kijken.

Omlijsting naar keuze

Extra gadget is dat het scherm zijn eigen belichting en helderheid aanpast aan het omgevingslicht waardoor het altijd een subtiel, niet overheersend interieur onderdeel is. Dit in tegenstelling tot zijn alter ego de gewone TV.

Je koopt The Frame direct met een prachtige omlijsting in bijvoorbeeld licht eiken- of donker walnotenhout. Ben je daar na een tijdje klaar mee? Dan verander je het met gemak in bijvoorbeeld een metalen variant of een heel andere passe partout. The Frame is in zwart en wit verkrijgbaar bij Studio Jan des Bouvrie in Het Arsenaal. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze studio. In ons Design Lab in Het Arsenaal zijn verschillende varianten te zien die deel uitmaken van onze ontwerpen en interieurs.

The Frame van Samsung

 


ander nieuws:

Het voorjaar van Bron Jewelry

Mondaine villa in het Gooi

shops in het arsenaal