Mediterranean look

Schermafbeelding 2018-02-20 om 14.30.36

Een villa met een een mediterrane uitstraling. Toch staat dit charmante, in koloniale stijl gebouwde vrijstaande, huis in Almere. De woning (bouwjaar 2001) is door niemand minder dan Jan des Bouvrie ontworpen. Dat het in Almere allemaal kan blijkt maar weer. De villa heeft een woonoppervlak van 215 m² en staat op een perceel van 573 m² (royaal!). De grote tuin grenst bovendien aan natuurgebied Oostrandpark. Verder meet de veranda (hoe heerlijk!) ca. 30 m² en het balkon 21 m². Kortom, je kunt hier optimaal buiten leven en bent toch dicht bij de stad.

Huis te koop Jan des Bouvrie

Sfeer

De houtgestookte open haard en meerdere deuren naar de achtertuin geven de living sfeer. De living grenst aan de half open, gezellige keuken die van alle gemakken is voorzien. In de voormalige bijkeuken is nu een werkkamer en een tweede werkkamer is in de voormalige garage. Lekker veel ruimte dus.

Schermafbeelding 2018-02-20 om 14.28.58

Boven zijn drie grote slaapkamers, een luxe badkamer met doorloopdouche, rainshower, jacuzzi en dubbele wastafel en nog een tweede badkamer.

De veranda kijkt uit op het westen. De plek om ’s avonds te genieten van de avondzon. De sfeervolle verlichting in de achtertuin en het overdekte terras zijn de ingrediënten voor perfecte evening party’s.

Schermafbeelding 2018-02-20 om 14.30.26

De villa is gelegen in de Oostvaardersbuurt. Oostvaardersbuurt is een populaire wijk in stadsdeel Almere Buiten. Alle voorzieningen zijn er: supermarkten, het station, scholen, uitvalswegen en het natuurgebied Oostvaardersplassen. Bezichtigen? Dat kan. Neem dan contact op met Voorma en Walch Naarden. De gegevens vind je hier.

Schermafbeelding 2018-02-20 om 14.31.06

 


ander nieuws:

Heerlijk huis in Kortenhoef

Jan des Bouvrie ontwerpt drijvende vakantiewoning

shops in het arsenaal