Rijksmonument

Schermafbeelding 2018-04-26 om 13.02.34

Wiens hart gaat er nu niet sneller kloppen van dit bijzondere Rijksmonument? Net in de verkoop gekomen bij Voorma en Walch Makelaars is dit prachtige landhuis ’t Regthuys’ genaamd. De grote woning (329 m²) is gebouwd in 1675, heeft een eigen perceel van ruim 1600 m² en ligt midden in het landelijke Ankeveen. Toch is het maar vijftien minuten rijden naar Amsterdam en Utrecht, en op fietsafstand van Hilversum en Bussum.

Living

Het huis oogt statig en voornaam, maar tegelijkertijd is het een heerlijk familiehuis. Neem de opkamer die nog steeds als living wordt gebruikt: het authentieke balkenplafond, de open haard en houtkachel maken het extra bijzonder en gezellig. De woonkeuken is het hart van het huis. De plek waar iedereen bij elkaar komt en waar heerlijke familie avonden worden beleefd.

Het achterste deel van het huis heeft een eigen entree en kan als guesthouse of kantoor aan huis worden gebruikt. In het souterrain bevindt zich de master bedroom. De stoere gewelven, kleedkamer en luxe badkamer met ligbad en dubbele douche maken het compleet. Op de eerste verdieping bevinden zich de twee royale slaapkamers en badkamers.

Schermafbeelding 2018-04-26 om 13.03.39

Kinderkamer

Kinderkamer

De tuin is onder architectuur aangelegd en heeft meerdere terrassen zodat je op elk moment van de dag wel ergens in de zon kunt zitten. Voor de kids (en sportieve volwassenen ;-)) is er een hockey/voetbalveldje aangelegd.

tuin
De woning is een bezoek meer dan waard. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Annique Tideman, Register Makelaar Taxateur. Zij laat je de plek graag zien. T: 06-57527158.


ander nieuws:

RTL Woonmagazine met bijdragen van Studio Des Bouvrie nu 24/7 te zien op nieuw woonmagazine-platform

Gezinsvilla in Huizen

shops in het arsenaal