Villa op het unieke Naardereiland

Project Naardereiland was in no-time uitverkocht. Niet verrassend, want Naardereiland is een unieke plek in Het Gooi en misschien wel in heel Nederland. Vijfenveertig charmante rietgedekte villa’s  vormen Naardereiland. Eén van de vrijstaande villa’s met carport, garage, overdekt terras en ligplaats voor een eigen boot is nu te koop.

Naardereiland

Loop even mee: binnenkomend in de hal valt het hoge plafond meteen op. Het zorgt voor een royale en luxe sfeer. Die sfeer laat je de rest van de woning niet meer los. De woonkamer, uitkijkend op het terras met strakke vijver, heeft een gezellige haard en mooie dubbele openslaande deuren naar de tuin toe. Op de begane grond tref je ook de grote slaapkamer met aangrenzende badkamer en inloopdouche.  Ook de slaapkamer kijkt uit op de tuin.
Naardereiland villa te koop
De Siematic keuken is voorzien van alle luxe en inbouwapparatuur zoals een Quooker, stoomoven en combimagnetron. De eettafel en knusse bar nodigen uit voor gezelligheid met vrienden en familie.
Boven vind je drie ruime slaapkamers waarvan twee voorzien van mooie shutters, een tweede badkamer en een waskamer met aansluitingen voor wasmachine en droger.
Villa te koop Naardereiland
Voor optimaal zon- en twaalf maanden vakantiegevoel heeft de tuin verschillende plekken waar je lekker kunt zitten.  Tot laat in de avond schijnt de avondzon op het overdekte terras. De ligplaats voor eigen boot maakt de vakantiebeleving compleet.
Schermafbeelding 2018-02-01 om 10.57.28
Naardereiland is een nieuwe kleine woonwijk met directe verbinding naar het Gooimeer en omgeven door de Jachthaven Naarden met het gezellige restaurant PorterHouse en Golfclub Naarderbos. Met recht is het de laatste twee jaar uitgegroeid tot ’the place to be’ van Het Gooi. Naarden Vesting is op fietsafstand en voor de boodschappen is binnen 10 minuutjes Naarden of Bussum bereikbaar.
Naardereiland villa te koop

Voor het huis, de plek, de geweldige sfeer en een ongekende hoeveelheid water voor de deur (;-) wordt € 1.195,000 k.k. gevraagd. Bezichtiging: neem contact op met Voorma en Walch Naarden, Annique Tideman. Zij vertelt je graag meer.

Deze woning is inmiddels verkocht.


ander nieuws:

Vintage meubel by Monique des Bouvrie

Happy Valentine

shops in het arsenaal