Amarante beauty producten exclusief bij By John

VERSLAVEND! De Frans-Italiaanse beauty producten lijn ‘Amarante‘ is geïnspireerd door het Mediterrane leven. Dat voel je en ruik je. Amarante is nieuw in Nederland en nu al een regelrechte topper. Sinds dit voorjaar zijn de beauty producten van deze lijn exclusief verkrijgbaar in onze By John Boutique & Salon. “Zowel de parfums als de body- en badlijn zijn verslavend lekker”, zegt John Kooijman, eigenaar van By John en beauty expert van het magazine Privé. “‘Oud Rose’ douchegel verandert in douche olie en smelt als het ware op je huid. Ook de bodymilk is fluweelzacht. De geuren als Neroli, Jasmijn en Blush, zijn echte pareltjes en blijven je de hele dag bij. Wie begint met Amarante wil al gauw niets anders meer.”

Amarante beauty producten bij ByJohn in Het Arsenaal
Amarante body elixir. Een weldaad

Revitaliserende oliën

De 99,9% plantaardige formule is helemaal vrij van kleurstoffen, sulfaten, parabenen en siliconen,  maar is wel verrijkt met de goede eigenschappen van zoete amandel-, castor-, ricinus- en kokosolie om de huid te voeden, revitaliseren en glad te maken. De geparfumeerde signatuur omhult de huid de hele dag. Amarante is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige!

Amarante beauty producten bij ByJohn in Het Arsenaal
Amarante Oud Rose body lotion

Oude Rose verbetert de huid. Dag na dag

Amarante Oud Rose is een heerlijke, luxueuze en herstellende bodylotion die de huid hydrateert dankzij de kracht van  plantaardige ingrediënten. Deze nieuwe formule smelt op de huid en wikkelt deze de hele dag in een concentraat van voedende en hydraterende krachten. De romige textuur dringt snel door en geeft de huid een fluweelzachte finish en een sluier van comfort. Dag na dag verandert de huid, de droogheid van de huid vervaagt, de huid is uniformer. Een zintuiglijk en heilzame behandeling die de huid omhult met een weldaad aan noten met een sensueel spoor van extreme vrouwelijkheid.

Amarante Blush bij ByJohn in Het Arsenaal
Blush .. no more words

Blush

Amarante Blush symboliseert de streling van een pioenroos bovenop het jukbeen. Dat is nogal wat. Maar het blijft niet bij deze superlatieven. Een vlucht van mandarijn bladeren en bergamot bloemen onthult de omhullende sensualiteit van de pioenroos. Een hart van poedervormige iris, sprankelende lelietje-van-dalen en een uitbarsting van wilde roos doen haar hart trillen. Op de achtergrond zorgt de afdruk van een laatste vleugje absolute roos gebeiteld door musk en amber voor een parfum met uitzonderlijke remanentie. Wat wil je nog meer;-)

 

Kortom: WE LOVE AMARANTE! De intens romige en perfect geurende producten die een satijn gevoel creëren en bovendien vanaf de eerste dag dat je het gebruikt een metamorfose zullen voor je huid zullen zijn. Amarante blijft de hele dag bij je!

Amarante savon bij ByJohn In Het Arsenaal
Savon Précieux

Krijg een savon cadeau!

Word net zo enthousiast als wij en kom kennismaken met de producten. Zolang de voorraad strekt ontvang je een Amarante Savon cadeau! By John is dagelijks (behalve zondag) geopend. Kijk hier voor de openingstijden. By John volg je ook via Instagram en Facebook.

 


ander nieuws:

Luxe en sfeer met buiten shutters

Pre Sale 'The Best Dutch Interior Design 03'

shops in het arsenaal