It’s Andy we love

Stoel Andy Jan des bouvrie

 

De overtreffende trap van de Dutch Sofa. Zo wordt de Andy bank, ontworpen door Studio Jan des Bouvrie voor Linteloo, al genoemd. Fauteuil, sofa en pouf zijn tijdens de IMM Cologne in januari door Linteloo en Jan des Bouvrie gelanceerd. Door de vormen en gebruikte materialen valt Andy absoluut onder de noemer ‘eigentijds design’. Wij denken dat er maar weinig interieurs zijn waar een uitvoering (of opstelling) van Andy niet past. De afneembare bekleding in eindeloos veel verschillende kleuren en de keuze voor leer of textiel draagt daar nog eens extra aan bij.

 

Andy bank Jan de bouvrie

Bank, pouf, stoel. Pouf voor de stoel. Poof voor de bank. Twee banken tegenover elkaar. Stoel, bank combinatie…. Vul zelf maar in. Andy bestaat uit verschillende kubusvormige elementen waarmee je zelf een favoriete opstelling creëert. Door de sierlijke rondingen heeft de bank een knusse en speelse uitstraling. Tegelijkertijd past de combinatie in een strak interieur. Bijpassende kussens zijn er voor het extra ‘lay back’ gevoel. Andy nodigt uit om eens lekker op te ploffen en er de hele avond niet meer uit op te staan.

Andy sofa voor Linteloo by Jan des Bouvrie

Andy is verkrijgbaar als twee- en driezitsbank, pouf en fauteuil bij Studio Jan des Bouvrie in Het Arsenaal. Kooltjesbuurt 1 Naarden-Vesting.

 


ander nieuws:

Nieuwe showroom Paardekooper-Hulst Terrace Design

RTL Woonmagazine met bijdragen van Studio Des Bouvrie nu 24/7 te zien op nieuw woonmagazine-platform

shops in het arsenaal