By John presenteert anti aging colostrum Immupure

De favoriet van John Kooijman

De flamboyante John Kooijman is geliefd. Geliefd bij zijn clientèle in Het Arsenaal, geliefd bij zijn collega’s en geliefd bij de lezers van zijn columns. Hij is de beauty expert van Nederland en heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de schoonheidsbranche. In zijn Boutique & Salon By John in Het Arsenaal verkoopt hij exclusieve (anti aging) huidverzorgingsproducten en parfums. Vaak merken die je niet overal ziet. En dat maakt de winkel en salon zo speciaal. John weet zijn producten op zijn eigen enthousiaste manier bij zijn klanten voor onder de aandacht te brengen. Met charme, enthousiasme en liefde. Een bezoek aan By John is meer dan alleen iets kopen, het is echt een beleving.

“Ik raak er niet over uitgepraat”

Ken je John nog niet? Kijk dan zeker op 15 november om 10.30 uur naar Business Class op RTL 7. In deze uitzending presenteert John zijn favoriete merk Immupure – ’the award winning anti aging colostrum’ -. “Immupere is mijn grote favoriet, echt zo’n merk dat zijn belofte meteen waarmaakt. Al enkele minuten nadat je de producten aanbrengt, voel je de werking ervan. Je huid begint aan een nieuw – mooier – leven. Ik raak over de kleine wonderen van Immupere niet uitgepraat.”
Immupure bij By John in Het Arsenaal
Immupure bij By John in Het Arsenaal

 

Speciale aanbieding

Speciaal voor de kijkers van Business Class heeft hij een exclusief pakket samengesteld met een oogverzorging, wrinkle serum, dag- en nachtverzorging en reiniging. Alles voor een stralende, egale, gladde en vlekkeloze huid. Normaal kost deze complete verzorgingslijn 780 euro. Kijkers van Business Class betalen nu 315 euro. En als je met de speciale code ‘byjohn10’ bestelt, krijg je nog eens 10% extra korting.

Meer informatie is te vinden op www.byjohn.nl 

Volg By John ook op Facebook en Instagram.


ander nieuws:

Ontwerpen Monique des Bouvrie bij Maretti Lighting

Monique vertelt over Jan in RTL Boulevard

shops in het arsenaal