Arsenaal Restaurant menu oktober

Geïnspireerd door de Franse keuken, pure gastronomie en het herfstseizoen, heeft chef de cuisine van Arsenaal Restaurants met zijn keukenbrigade voor de maand oktober weer een culinair feest weten te creëren. Een tongstrelende combinatie van vis, vlees en een afsluiter van chocolade gepresenteerd op drie verschillende bereidingswijzen. Natuurlijk hebben we ook voor dit menu een mooi wijnarrangement samengesteld. Gastheer Jan Willem Schuld en gastdame Frederike de Goede nodigen je van harte uit om met vrienden, familie of zakelijke relaties een avond culinair te komen genieten in hun restaurant naast Het Arsenaal.

Menu prijs: € 32,50 per persoon.

MENU
GEROOKTE KABELJAUW
carpaccio, creme avocado, spek en rivierkreeft

KALFSSUKADE
hete bliksem en eigen jus

CHOCOLADE
drie bereidingen

OPENINGSTIJDEN EN INFORMATIE

Arsenaal Restaurants is zeven dagen per week open voor lunch en diner. Telefonisch reserveren bevelen we aan: 035-694 91 48.

Maandag tot en met vrijdag zijn we open vanaf 12.00 uur. De keuken is doorlopend geopend van 12.00 uur tot en met 21.30 uur.

Zaterdag vanaf 17.30 uur. De keuken is geopend vanaf 18.00 uur tot en met 22.00 uur.

Zondag geopend vanaf 13.00 uur. De keuken is geopend vanaf 13.00 uur tot 21.00 uur.

De Brasserie Arsenaal Restaurants & Binnentuin Arsenaal is zondag gesloten.

Maandag t/m vrijdag vanaf 10.00 uur tot 18.00 uur.
De keuken is geopend van 11.00 uur tot 18.00 uur.

Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.
De keuken is geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur.


ander nieuws:

Jan & Monique des Bouvrie in LXRY TV

Nieuwe juwelen collectie Bron Jewelry

shops in het arsenaal