Het Arsenaal open tijdens Kunst & Antiek Weekend

Tijden het jaarlijkse Kunst & Antiek Weekend Naarden is Het Arsenaal naast de gewone zaterdag, ook open op zondag. Een bezoek aan de Grote Kerk waar de grote verkoopexpositie plaatsvindt, gaat goed samen met een bezoek aan Het Arsenaal waar hedendaagse kunst en modern design hand in hand gaan.

Het Kunst & Antiek Weekend wordt gehouden van 27 t/m 31 januari aanstaande. Meer dan 60 exposanten presenteren een grote diversiteit aan oude, moderne en hedendaagse kunst in de imposante Grote Kerk van Naarden. Tijdens een bezoek aan het Kunst & Antiek Weekend kan de bezoeker zich orienteren, laten informeren en natuurlijk overgaan tot de aankoop van een mooi kunstwerk.

Alle gepresenteerde kunstobjecten worden op voorhand door een team van experts beoordeeld op echtheid en kwaliteit alvorens de deuren voor het publiek te openen. Hierdoor is de koper verzekerd van authenticiteit en kwaliteit.

Ieder jaar trekt het Kunst & Antiek Weekend Naarden, dat bekend staat als een echte koopbeurs op hoog niveau, een groot aantal bezoekers uit Nederland en Belgie. Regionale bezoekers uit het Gooi waarderen in het bijzonder de uiterst gezellige Friday Night Special. Tijdens deze sfeervolle avondopening geldt 2 entreekaarten voor de prijs van 1. Meer informatie over het Kunst & Antiek Weekend, toegangsprijzen en kortingsbonnen vind je hier.

Openingstijden Het Arsenaal:

Zaterdag van 10-17 uur

Zondag van 12-17 uur


ander nieuws:

Nieuw maand menu

Dertiger jaren villa onder architectuur van Jan Rebel

shops in het arsenaal