Arsenaal Restaurants onderscheiden door TripAdvisor

Arsenaal Restaurants ontving deze week van TripAdvisor het Certificaat van Uitmuntendheid, een onderscheiding die wordt uitgereikt aan horecabedrijven die volgens de klant beoordelingen consistent geweldige service bieden. Voor eigenaren Jan Willem Schuld en Frederike de Goede is het een bevestiging dat ze, na het vertrek van Paul Fagel inmiddels vijf jaar geleden, de goede weg zijn ingeslagen. Jan Willem Schuld: “Paul Fagel is nog steeds een graag geziene gast en het zal niet verbazen dat de beroemde cuisinier die de Franse keuken in Nederland introduceerde, zijn gezicht nog regelmatig in de keuken laat zien.” Alweer zes jaar zwaait chef de cuisine Raoul Badal er met de scepter. De keuken is nog steeds Frans georiënteerd, maar wel verrijkt met een hedendaagse twist. Arsenaal Restaurants omvat drie locaties, allen rondom en in Het Arsenaal gevestigd. Het restaurant is zeven dagen per week open. De brasserie is overdag open voor koffie, lunch en borrel. “Met mooi weer zitten onze gasten hier heerlijk in de binnentuin. Een van de mooiste plekjes in Nederland”, zegt Schuld niet zonder enige trots. “Het is trouwens ook een bijzondere officiële trouwlocatie“, vult hij aan. Ten slotte is er de grote zaal voor Arsenaal Events voor (trouw)feesten, seminars en diners, zowel zakelijk als privé.

Ondernemingen die het Certificaat van uitmuntendheid hebben ontvangen zijn gevestigd over de hele wereld en hebben consistent een superieure klantervaring geleverd. Om te bepalen welke gelegenheden een Certificaat van uitmuntendheid verdienen, houdt TripAdvisor rekening met meerdere aspecten zoals waarderingen bij beoordelingen, de algemene waardering en de kwantiteit en recentheid van beoordelingen.

Hier vind je meer informatie en de openingstijden van Arsenaal Restaurants. Nieuwsgierig naar de klant beoordelingen op TripAdvisor? Kijk dan hier.

 


ander nieuws:

Design + Art Sale verlengd

Expositie Lee Malone

shops in het arsenaal