KREEFT!
In deze periode werken chefkok Raoul Badal en zijn team graag met kreeft. Ze verwerken het in zomerse gerechten zoals een salade, een soep en een mooie Homard Thermidor. In ieder gerecht raken de klassieke touch en eigen originele twist elkaar. Dat het resultaat tongstrelend is hoeven we eigenlijk niet te vertellen. De Franse keuken is hun passie.
Homard Thermidor is een klassiek gerecht waarbij het kreeft vlees op verschillende wijzen wordt verwerkt. Vervolgens wordt het vlees in de kreeftschalen terug gelegd en bedekt met een saus, parmezaanse kaas en gesmolten boter. Benieuwd naar de eigen twist van Badal? Laat je dan verrassen en geniet! Onze sommelier schenkt er passende wijnen bij.
Het team van Arsenaal Restaurants ontvangt je graag. Reserveren kan hier.
KREEFT MENU 2018
ZEEKREEFT
Fijne salade en huis gerookte Noorse zalm
***
ASPERGESOEP
Zeekreeft
***
HOMARD THERMIDOR
Pappardelle
***
AARDBEIEN EN WAFELS
Vanille room en vanille ijs
De prijs voor dit viergangen menu is € 59,50