Arsenaal Restaurants Take Away & Delivery

Arsenaal Restaurants @home gaat nog even door

Nog even….Natuurlijk willen we heel graag onze deuren weer openen en jullie live ontvangen. De situatie vraagt ons echter om nog even door te gaan op de ingeslagen weg. Maar ook dat doen we met veel plezier! Na een korte nieuwjaarsbreak draaien we weer op volle toeren met onze Take Away en Delivery Services, er is een nieuwe menukaart gelanceerd, en we hebben weer een liefdevol Valentijns menu samengesteld om jezelf en je lief te verrassen op 14 februari.

Chef’s specials

Voorproevers hebben al ruimschoots genoten van de gerechten op de nieuwe, originele kaart. De bekende toppers staan er ook weer op zoals de starters die je deelt met vrienden en familie; oesters, Jamón Iberíco de Cebo en een hummus dip. We roemen de zacht gegaarde zalm en de truffelpasta! En dan de nagerechten.. tarte tatin, citroentaart… Maar ook de Chef’s specials zijn niet te versmaden. En.. en .. en. It’s all delicious! Alle gerechten zijn thuis in een handomdraai gemakkelijk te bereiden. In no-time staat er een culinair hoogstandje op tafel. Met dank aan chef de cuisine Boy van der Loop en zijn keukenteam. Nieuwsgierig en lekkere trek? Bekijk de kaart hier.

Bestellen en bezorgen

De Take Away is van woensdag tot en met zaterdag bereikbaar van 16.00 uur tot 19.00. Voor zondag kan je het menu op zaterdag al ophalen. We bezorgen gratis in Naarden en Bussum.

Mag Arsenaal Restaurants je bestelling opnemen? Neem dan meteen contact met ons op: 035 – 694 91 48 of stuur een e-mail naar: info@arsenaalrestaurants.nl

 


ander nieuws:

Luxe sjoelbak (ook voor aan de wand!) ontworpen door Jan des Bouvrie

Final touch met StyleShutters

shops in het arsenaal