B&B Italia bij PAARDEKOOPER-HULST

Terrace design

Bij onze Arsenaal partner PAARDEKOOPER-HULST vind je een grote collectie outdoor design voor terras en tuin. Een van de grote merken die ze voeren is B&B Italia. B&B Italia is wereldleider op het gebied van designer meubelen. Dat komt vooral door de goede relatie die zij hebben met internationale designers en de voortdurende zoektocht naar perfectie.

B&B ITALIA is hét merk voor prachtig en opvallend design dat ook nog eens comfortabel is. B&B startte in 1966 met interieur design voor binnen. Het hoofdkantoor, dat is ontworpen door Renzo Piano en Richard Rogers, is gevestigd ten noorden van Milaan. De mix van heel veel ervaring en vakmanschap gecombineerd met de laatste technologieën staat garant voor de kwaliteit.

Patricia Urguiola

In 2000 lanceerde B&B ITALIA voor het eerst, in samenwerking met ontwerpster Patricia Urguiola, een B&B ITALIA outdoor collectie. Onderscheidend door het opvallende knoopwerk. Net als de ‘indoor design collectie’ moest ook de buiten collectie tijdloos design combineren met kwaliteit en zitcomfort. Uiteraard met het oog op duurzaamheid en milieu. En dat is gelukt. Het merk staat al jaren bovenaan in de hitlijsten van design lovers.

Testen

We kunnen ons voorstellen dat als je een kostbaar design stuk wilt aanschaffen, dat je zeker wilt weten dat het goed zit met het comfort, de weersbestendigheid en duurzaamheid. Daarom kun je bij PAARDEKOOPER-HULST de designcollectie beleven en testen. De adviseurs geven deskundig advies en kunnen je vertellen over materiaalkeuzes, gebruik en onderhoud. De showroom is gevestigd op buitenterrein van Het Arsenaal. Meer informatie is ook te vinden op hun website of neem direct contact op via nummer: 035-694 10 05


ander nieuws:

By John vernieuwt beauty salon

Brasserie en Events samen verder, restaurant nieuwe eigenaar

shops in het arsenaal