Boek Des Bouvrie

Gisteravond lanceerden Jan en Monique des Bouvrie in hun woning in Naarden hun nieuwe boek  “Des Bouvrie – Architecture |  Interior”. Ze kozen de perfecte locatie, want het huis is absoluut een afspiegeling van de ontwerpen die in het boek te zien zijn. Het ruim 200 pagina’s tellende boek bevat prachtige fotografie van hun recente projecten wereldwijd.

Het boek toont ontwerpen voor zowel particuliere woonhuizen als voor zakelijke omgevingen. Zonder uitzondering zijn ze vernieuwend en gunnen ze ons een andere kijk op eigentijds wonen, leven en werken. Daarnaast is het de handtekening van beide partners die je steeds weer herkend. Dat maakt het boek een prachtig naslagwerk voor interieurliefhebbers, architecten, designers en vormgevers.

Mooi om te zien is hoe de partners met ieder hun eigen benadering en visie op hedendaags design elkaar weten te vinden in hun gezamenlijke projecten. Waar Jan des Bouvrie voornamelijk ontwerpt van binnen naar buiten om zoveel mogelijk licht, ruimte en symmetrie te creëren, ligt de kracht van Monique des Bouvrie in het maken van verrassende cross overs met verschillende stijlen. Zij laat zich zichtbaar inspireren door haar reizen, mode en architectuur. Dit resulteert in eigenzinnige, warme interieurs. Wat ze gemeen hebben, en dat is prachtig te zien in dit naslagwerk, is de kracht om anders te durven denken, steeds te vernieuwen en in alles een uitdaging te zien. Hiermee hebben ze absoluut een eigen stempel gedrukt op het hedendaags interieur design.

 

DES BOUVRIE

ARCHITECTURE  INTERIOR

Published by teNeues August 2015-09-14

Size: 25 x 32 cm

208 pp, Hardcover with jacket

circa 200 color photographs

English

€ 49,90

ISBN 978-3-8327-3261-5


ander nieuws:

RTL Woonmagazine

Chilewich

shops in het arsenaal