Brasserie en Events samen verder, restaurant nieuwe eigenaar

Binnentuin Arsenaal Restaurants in Naarden

 

Met ingang van 1 augustus dragen Jan Willem en Frederike Schuld, de eigenaren van Arsenaal Restaurants, met veel plezier hun restaurant over aan een nieuwe eigenaar. Frederike en Jan Willem zullen zich nu volledig gaan focussen op De Brasserie en de Arsenaal Events. Jan Willem: “We hebben 10 jaar met heel veel plezier het restaurant mogen runnen. We hebben veel vaste gasten en we zijn er van overtuigd dat zij zich in het nieuwe restaurant ook zo thuis zullen voelen. Onze focus gaat nu uit naar De Brasserie en de Events. In De Brasserie in de Binnentuin van Het Arsenaal serveren we klassieke Brasserie gerechten zoals steak tartaar, entrecote, zeebaars en uiteraard heerlijk borrelhappen waaronder oesters.”

SEAson

Dennis Koopmans voormalig Executive Chef bij Vis aan de Schelde in Amsterdam neemt het stokje van Jan Willem over. Het restaurant krijgt de naam SEAson en, zoals je van Dennis kunt verwachten, zal er voornamelijk vis op de kaart staan. Het restaurant gaat 1 september open.

Arsenaal Events

Jan Willem en Frederike gaan van 1 tot 14 augustus op vakantie. 15 Augustus ontvangen ze hun gasten graag weer in De Brasserie of tijdens een event. Jan Willem: “Arsenaal Events faciliteert evenementen zoals huwelijken, recepties, condoleances, vergaderingen en grote lunches. We organiseren dit op maat. Je kunt contact met ons opnemen voor een voorstel.”

Voor meer informatie over Arsenaal Brasserie en Events ga naar de website op neem contact op via 035-69 491 48.


ander nieuws:

B&B Italia bij PAARDEKOOPER-HULST

Licht sculpturen Judith Wiersema bij PAARDEKOOPER-HULST

shops in het arsenaal