Nieuwe collectie verwacht bij BRON Jewelry

De BRON store in Het Arsenaal huisvest de grootste collectie BRON sieraden, edelstenen en diamanten. Het hoofdkantoor van het Nederlandse fine jewelry merk is gevestigd in Schoonhoven, de zilverstad. Van een kleine boutique in Het Arsenaal is BRON in ruim 10 jaar gegroeid naar een van de grootste boetieks in Het Arsenaal. De uitgebreide zilver en goud collecties, de deskundige adviseurs (op de foto Marianne Seligmann) en de speciale ambiance staan garant voor een bijzondere ervaring.

Nieuwe voorjaarscollectie

Iedere start van een nieuw seizoen brengt BRON weer een nieuwe sieraden collectie uit. Recentelijk waren dat de juwelen van Rive Gauche en in het voorjaar 2023 Fruits de Mer. De kleur van de stenen, of de combinatie kleuren bepalen het thema. Voor Rive Gauche zagen we een licht en elegant Parijs. Fruits de Mer verwees op een vrolijke manier naar de Côte d’Azur. Deze sieraden ontwerpen in deze collecties behoren altijd tot een BRON familie. Zo zijn er onder meer Catch, Sushi, Joy, Flox, Lux, Reflex en Toujours Ajour. Begin april verwachten we een nieuwe BRON collectie. Uiteraard gaat dat gepaard met een feestelijk moment in de boutique in Het Arsenaal. Daar kijken we natuurlijk reikhalzend naar uit! We houden je op de hoogte.

BRON Boutique is te vinden op de eerste etage in Het Arsenaal. Om de winkel te bereiken kun je zowel de hoofdingang als de zij ingang bij Arsenaal BRASSERIE GRILL & LOUNGE nemen.

 

 


ander nieuws:

Gault & Millau erkenning voor SEAson Arsenaal

Lampontwerp Monique des Bouvrie voor Maretti Lighting

shops in het arsenaal