Team Bron Boutique

Schermafbeelding 2018-07-16 om 13.28.05

In Het Arsenaal is een van de grootste Bron locaties van Nederland gevestigd. Eind vorig jaar is de boutique verhuisd van een gezellige, maar kleine ruimte naar een, en zo mag je het rustig benoemen, Bron Experience Center. In heerlijk ontspannen sfeer ga je hier op zoek naar het juweel dat precies bij jou past. 

Voor een eerste kennismaking met Bron kan je ook het Bron Brand Book er bij pakken. Hierin staan niet alleen de nieuwste collecties juwelen, het geeft ook een kijkje achter de schermen van van het familiebedrijf. Hoe het meer dan honderd jaar geleden begon, wie het Bron team is en wat hen inspireert en energie geeft.

De drijvende krachten achter Bron Jewelry: Heleen Bron en Hans van Willige
De drijvende krachten achter Bron Jewelry: Heleen Bron en Hans van Willige

Al vier generaties is het hoofdkantoor met atelier van Bron gevestigd in Schoonhoven. Het veranderde in die jaren van goudsmidse in groothandel van juwelen. Geleidelijk aan hebben geïmporteerde sieraden plaatsgemaakt voor een eigen, in Nederland ontworpen en gemaakte, sieradenlijn.

Inspiratie

Het Bron team ontwerpt altijd sieraden die ze zelf mooi vindt. Die de ontwerper zelf het liefst willen dragen. Daarom is het ook zo ‘eigen’. Ze laten zich inspireren door hun omgeving, reizen en de natuur. Zo is het balkonnetje boven aan de pagina een bron van inspiratie voor de Toujours Ajours familie. Herken je het?

Bron in Het Arsenaal Naarden
Toujours Ajour

Ben je benieuwd naar het verhaal van Bron? Met deze link vraag je online het Brand Book op. Een eigen exemplaar voorzien van een zacht fluwelen kaft opvragen kan ook via de site.

Schermafbeelding 2018-07-16 om 13.27.46

Team Bron Boutique

Van dinsdag tot en met zaterdag ben je van harte welkom bij Bron Boutique in Het Arsenaal. De prachtig ingerichte boutique is gevestigd op de eerste etage. Een groot deel van de sieraden collectie van Bron is hier verkrijgbaar. Je kunt rekenen op een hartelijk ontvangst door ons team persoonlijk adviseurs. Vlnr op de foto linksboven: Marianne Seligmann, Cassandra Wibbens en Moniek Pouls. Niet op de foto staat nieuwe collega Suzanne ten Wolde-de Kriek. Ze helpen je graag met het vinden van een een bijzonder en persoonlijk juweel.

Bron Boutique in Het Arsenaal
Bron Boutique in Het Arsenaal
Cassandra Wibbens
Cassandra Wibbens

Bron Boutique is ook heel actief op social media met alle laatste nieuws en inspiratie. Volg ze hier: Facebook en Instagram.


ander nieuws:

OPEN HUIS 29 en 30 juni

KETTAL CALA

shops in het arsenaal