Het voorjaar van Bron Jewelry

Fans van de sieraden van Bron Jewelry kunnen hun hart ophalen dit voorjaar. Bron lanceert twee verrassende kleur thema’s met de betoverende namen ‘Rosewood’ en ‘Walk in the park’. 

Niets is zo romantisch als een park in het voorjaar. Loop maar even met ons mee… De wandeling voert langs bosschages met het frisse groen van aventurijn. Het paars van amethyst vormt een levendig contrast en doet denken aan groepjes brutale krokussen op een grasveld. Life is good!

 

Bron Boutique in Het Arsenaal Naarden
Walk in the park


In balans met Rosewood

Rosewood, linksboven in beeld symboliseert de rozentuin van Bron. Het geurt en kleurt dit seizoen met zirkoon, wilde saffier en toermalijn. Aan de subtiele nuances van roze is een stevige houttoon toegevoegd. Rookkwarts en bruine maansteen brengen het kleurthema perfect in balans.

Sneak preview

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan nieuwe thema’s. We verwachten de Italiaans getinte Classico die is geïnspireerd op het tijdloze Venetië. Je ziet het al voor je: luisterend naar kabbelend water vaar je over het statige Canal Grande met een decor van klassieke lijnen en rondingen. Dwars door de mistflarden stralen toermalijnen in weelderige kleuren je tegemoet. Nu al een klassieker!

Maximaal effect 

En dan hebben we de Mini nog in ons vizier. Het is de kleinere uitvoering van bekende Bron ringen als Sprite, Stardust en natuurlijk Sushi. Afzonderlijk zijn ze klein en dapper, met elkaar zorgen ze voor een maximaal effect. Ben je net als wij benieuwd naar deze jongste telgen in de Bron familie? Volg dan onze website en Facebook pagina voor het laatste nieuws.

De nieuwe kleurthema’s en modellen zijn vanaf 20 maart in de Bron Boutique in Het Arsenaal te bewonderen.

ander nieuws:

Chef's menu

TV of kunst?

shops in het arsenaal