Dutch design van Bron Jewelry

Het beste van Bron vind je in Het Arsenaal

Bron Jewelry

Op de eerste etage van het stijlvolle Arsenaal biedt Bron het beste wat zij te bieden heeft. Hier vind je de enige Bron Boutique van Nederland met een uitgebreide en veelzijdige collectie, de nieuwste modellen en kleurthema’s en exclusieve specials met betoverende edelstenen. In heerlijk ontspannen sfeer ga je hier op zoek naar een bijzonder en persoonlijk juweel. Met of zonder afspraak kan je rekenen op een hartelijk ontvangst en deskundig advies. Van dinsdag tot en met zaterdag is de boutique open voor gasten.

Voor een eerste kennismaking met Bron kan je ook het Brand Book erbij pakken. Hierin staan niet alleen de collecties, het geeft ook een kijkje achter de schermen van het Nederlandse familiebedrijf. Lees en bekijk hoe het meer dan honderd jaar geleden begon, wie het Bron team is, wat hen inspireert en energie geeft.

Bron Boutique in Het Arsenaal
Een hand vol ‘snoepjes’

Het hoofdkantoor en atelier is al vier generaties gevestigd is in Schoonhoven, de Zilverstad van Nederland. In de loop der tijd groeide en veranderde het familiebedrijf van goudsmidse tot groothandelaar in gouden juwelen waarover Heleen Bron in 2001 de dagelijkse leiding kreeg. Sinds dat moment hebben de geïmporteerde juwelen stap voor stap plaats gemaakt voor een eigen, in Nederland ontworpen en gemaakte sieradenlijn. De familienaam Bron werd vanaf toen de naam van de collectie.

Heleen Bron
Heleen Bron

Inmiddels is Bron uitgegroeid tot een gevestigd merk met een collectie die klassieke lijnen combineert met een eigentijdse, kleurrijke draai. Bron gelooft in de integriteit en schoonheid van natuurlijke materialen en streeft naar de hoogste kwaliteit.

De vrouw die voor een Bron sieraad kiest laat zich niet vangen in een doelgroep. Zij is geen ‘type’, zij is een individu. Ze kan 18 zijn of 70, daartussenin of ouder, maar in alle gevallen staat zij middenin het leven. Haar juwelen zijn een niet weg te denken onderdeel van haar verschijning.


Schermafbeelding 2018-11-26 om 11.04.58

De luxe van Bron is ongedwongen. De sieraden zijn gemaakt om vaak en veel te dragen. Dat kan thuis bovenop een jeans, op het werk bij een business outfit of ‘s avonds tijdens een feestje of galadiner. Neem gauw een kijkje en laat je inspireren.

Team Bron in Het Arsenaal
Team Bron in Het Arsenaal

Meer weten en op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Bron Boutique volg dan onze Instagram en Facebook pagina. Voor nog meer inspiratie kan je ook terecht op de officiële Bron Instagram en Facebook accounts.

Showroom Bron Boutique in Het Arsenaal
Onze showroom in Het Arsenaal


ander nieuws:

Te koop: Schitterend Jan des Bouvrie penthouse

Iedere dag vakantie

shops in het arsenaal