Buitenshutter-seizoen in aantocht

Het buitenseizoen is in aantocht, daarom een extra special over buitenshutters. Shutters zijn allang niet meer weg te denken in het hedendaagse woningontwerp. Logisch want ze zijn niet alleen erg mooi en stoer, maar ook heel praktisch. Ze beschermen tegen zon en wind waardoor je zeker met minder goed weer toch heel lang van het buitenleven kunt genieten. Maar bovenal geven shutters een prachtige, diffuse lichtinval, echt charme verhogend. Shutters trekken een woning met recht naar een hoger level. 

Showroom in Het Arsenaal

Op de eerste etage in Het Arsenaal is de showroom van StyleShutters gevestigd. Hier vind je de uitgebreide collectie binnen- en buitenshutters. Het leuke is dat de collectie jaar na jaar wordt uitgebreid. Nog meer verschillende materialen, technieken en kleuren. StyleShutters hanteert geen standaardmaten, alles is maatwerk.

Situaties

Shutters voor buiten kunnen in heel veel verschillende situaties worden geplaatst. De mogelijkheden op een rijtje:

Vaste panelen
Schuifpanelen op rails
Vouwpanelen op rails
Luiken en deuren
Balustrade
Risaliet
Schuine ramen en puntgevels
Schutting (met of zonder poort)

Details

Alles is eigenlijk mogelijk; veranda’s, poorten, tuinhuisjes… En dan ook nog de verschillende manieren van bevestigen, manieren van openen en sluiten. Hierbij enige technische informatie in een notendop: De maatwerk buitenshutters worden gemaakt van hoogwaardig aluminium waardoor ze 100% weersbestendig zijn.  Ze zijn voorzien van vaste of kantelbare lamellen in aluminium of hout (Iroko, Red Cedar of Fraké Thermowood). De standaard afwerking van het aluminium is blank geanodiseerd, gemoffeld in 1 van 19 glans RAL-kleuren uit de eigen StyleShutters collectie en in 4 RAL-kleuren structuurlak (7021-9016-9005-7016). Overige kleuren, een matte uitvoering of structuurlakken hebben altijd een meerprijs. Ook is er een prachtige, stoere collectie houtprinten in glad of structuur, ook tegen meerprijs.

Nieuwsgierig

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met StyleShutters via telefoonnummer: 035 6952219. Langskomen in de showroom is natuurlijk altijd goed! Er is van dinsdag t/m zaterdag een adviseur aanwezig. Wil je dat zeker weten, neem dan toch even telefonisch contact op.

Op de foto een recent project van StyleShutters. Bekijk ook de inspiratiepagina waar je ook een indruk krijgt van de mogelijkheden voor binnenschutters.


ander nieuws:

Nieuwe menukaart SEAson Arsenaal

NOVA SLIM LAMP bij PAARDEKOOPER-HULST

shops in het arsenaal