By John vernieuwt beauty salon

De salon van By John is vernieuwd. Naast de vertrouwde body- en face behandelingen is er nu, exclusief voor Nederland, de Menard & Luce di Sorrento Concept Salon. Revolutionair zijn de huidvernieuwende treatments met Indiba, die zijn gericht op het verstrakken en verstevigen van de huid. Van gezicht tot buik en billen. Resultaat zie je al vanaf de eerste behandeling! By John is specialist op het gebied van beauty- en huidverzorging. Je vindt er onder meer de exclusieve parfum en huidverzorgende merken Heretic, Atkinson, Immupure en Roos & Roos. 

John Kooyman

Wie Boutique & Salon By John bezoekt loopt meestal ook John Kooyman tegen het lijf. Voor zijn enthousiasme en productkennis komen klanten steeds terug en weten nieuwe klanten hun weg naar de salon te vinden. Hij geeft je advies en altijd kunnen producten worden getest. John heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de schoonheidsbranche. In weekblad Privé heeft hij een rubriek waar hij als beauty-expert zijn favoriete producten tipt. Daarnaast zien we hem regelmatig bij Harry Mens in Business Class TV op zondagochtenden.

John Kooyman

Welkom

Je bent van harte welkom in de sfeervolle salon en boutique. Kijk voor alle informatie en prijzen op de vernieuwde website: www.byjohn.nl

De salon is gevestigd op de begane grond achter de Brasserie van Arsenaal Restaurants. Uiteraard kunnen klanten van By John daar aansluitend terecht voor een lunch of borrel. Dat is het mooie van de Concept Store!


ander nieuws:

Project Studio Des Bouvrie

B&B Italia bij PAARDEKOOPER-HULST

shops in het arsenaal