Eigentijds, verrassend en toch heel klassiek. Arsenaal Restaurants zet voor dit seizoen een prachtig ‘Menu van de Chef’ neer. Het menu is gebaseerd op favorieten van gasten en die van Chef de Cuisine Raoul Badal zelf. Badal, die al vier jaar de scepter zwaait in de keuken loopt niet weg voor klassiekers met een hippe twist. Op subtiele wijze voegt hij Japanse sambai en oosterse harissa toe aan een aantal echte klassieke ingrediënten. Van de seizoensvis skrei weet hij in combinatie met macadamia een tongstrelende starter samen te stellen. Zijn ervaring en liefde voor zijn vak spat van het menu af!
CEVICHE VAN SKREI
Crème van waterkers en macadamia
SNOEKBAARS
A la Bocuse
LANGOUSTINE EN BUIKSPEK
Parel couscous en saus van harissa
KWARTEL
Ossenstaart, pastinaak en saus van sambai
MOUSSE VAN BLOEDSINAASAPPEL
Witte chocolade en kaneel ijs
De menuprijzen zijn: 3 gangen 39,50 | 4 gangen 49,50 | 5 gangen 59,50. Reserveren is gewenst. Neem contact op met Arsenaal Restaurants via T: 035 – 694 91 48.
