Chef’s menu

Schermafbeelding 2018-02-06 om 10.59.08

Eigentijds, verrassend en toch heel klassiek. Arsenaal Restaurants zet voor dit seizoen een prachtig ‘Menu van de Chef’ neer. Het menu is gebaseerd op favorieten van gasten en die van Chef de Cuisine Raoul Badal zelf. Badal, die al vier jaar de scepter zwaait in de keuken loopt niet weg voor klassiekers met een hippe twist. Op subtiele wijze voegt hij Japanse sambai en oosterse harissa toe aan een aantal echte klassieke ingrediënten. Van de seizoensvis skrei weet hij in combinatie met macadamia een tongstrelende starter samen te stellen. Zijn ervaring en liefde voor zijn vak spat van het menu af!

CEVICHE VAN SKREI

Crème van waterkers en macadamia

SNOEKBAARS

A la Bocuse 

LANGOUSTINE EN BUIKSPEK

Parel couscous en saus van harissa 

KWARTEL 

Ossenstaart, pastinaak en saus van sambai

 MOUSSE VAN BLOEDSINAASAPPEL

Witte chocolade en kaneel ijs

De menuprijzen zijn: 3 gangen 39,50 | 4 gangen 49,50 | 5 gangen 59,50. Reserveren is gewenst. Neem contact op met Arsenaal Restaurants via T: 035 – 694 91 48.

Eigenaren Frederike de Goede en Jan Willem Schuld, met in het midden Raoul Badal
Eigenaren Frederike de Goede (r) en Jan Willem Schuld (l), in het midden Raoul Badal

ander nieuws:

Jan des Bouvrie ontwerpt drijvende vakantiewoning

Het voorjaar van Bron Jewelry

shops in het arsenaal