Contact

Het Arsenaal

Mooie ligging

Het Arsenaal ligt in de prachtige vestingstad Naarden omringd door natuur. Een stad die je bezoekt voor de rijke historie, design en winkelen, vestingwerken en culinair genieten. Een bezoek aan Het Arsenaal kun je goed combineren met andere culturele activiteiten in de directe omgeving.
Het Arsenaal is goed bereikbaar via de snelweg A1, afslag 6 Naarden Vesting. Plan hier je route. Met het openbaar vervoer is Het Arsenaal goed bereikbaar vanaf station Naarden-Bussum via buslijn 110 of 210, halte Naarden – Burg. Wesselingplein.

Topdesign, luxury, lifestyle trends, gastronomie & interieurontwerp ideeën. Je vindt het allemaal onder één dak, in Het Arsenaal in Naarden. Het Arsenaal is een historisch pand. De eerste steen is gelegd rondom het jaar 1688. Het Rijksmonument is tot 1987 in gebruik geweest als militair onderkomen. Ruim twintig jaar geleden opende Nederlands bekendste interieur architect Jan des Bouvrie Het Arsenaal in het monumentale pand in de Vestingstad.

OPENINGSTIJDEN

Onze conceptstore is van maandag t/m vrijdag geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur. Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Tot dat de COVID-maatregelen worden versoepeld kunnen we je in de shops en studio’s op afspraak ontvangen. Raadpleeg ‘shops‘ voor de contactgegevens. 

Arsenaal Restaurants verzorgt culinair genieten aan huis. Raadpleeg voor leveringen aan huis en Take Away menu’s de website van Arsenaal Restaurants.

Parkeergelegenheid

Er is voldoende gratis parkeerruimte aanwezig bij Het Arsenaal, waaronder twee invalidenparkeerplaatsen. Je kunt ook gebruikmaken van de parkeerplaats bij Bastion Nieuw Molen.