Dagopbrengst Studio Kleinsman naar slachtoffers aardbeving

Studio Kleinsman doneert de dagopbrengst van zaterdag 11 maart aan giro 555. Mondhygiëniste Chantal Würster, hét gezicht van de Studio, heeft besloten om zich een extra zaterdag in te zetten voor patiënten en de opbrengst van die dag geheel te schenken aan de hulpacties in Turkije en Syrië. 

Studio Kleinsman in Het Arsenaal in Naarden is gespecialiseerd in mondhygiëne- en bleek behandelingen op het hoogste niveau waarbij service en persoonlijke aandacht centraal staan. Er wordt veel tijd genomen om je alles uit te leggen, gedetailleerd te informeren en je de beste behandeling aan te bieden die precies bij jou past. Daar komt nog bij dat de bijzondere omgeving in en rond Het Arsenaal voor iedereen vertrouwd voelt. 

Een behandeling boeken

Ben je benieuwd naar de behandelingen en ondersteun je de actie van Chantal? Boek dan een behandeling voor zaterdag 11 maart. Chantal is te bereiken via haar mail: chantal@kleinsman.de of haar mobiele nummer: 06-21969313

Meer informatie over Studio Kleinsman in Het Arsenaal en de kliniek in Duitsland (net over de grens) waar grotere behandelingen worden gedaan, vind je hier.

 


ander nieuws:

Team Des Bouvrie in de strijd tegen lymfeklierkanker

BRON BOUTIQUE lanceert juwelen collectie Fruits de Mer

shops in het arsenaal