De absolute charme van buitenshutters

Landelijk, mediterraan, dromerig, koloniaal. Er worden heel wat sferen toegeschreven aan binnen- en buitenshutters. En voeg daar nog maar decoratief, stijlvol en functioneel aan toe. Shutters maken een woning af. Of een interieur nu klassiek, modern, strak of landelijk is, shutters passen altijd. Er zijn dan ook veel soorten en uitvoeringen. Shutters van StyleShutters worden op maat gemaakt en zijn daarom ook geschikt voor erkers, serres en ramen met afwijkende vormen. Ze worden zelfs als afscheiding tussen verschillende ruimten of als deur in een kastenwand gebruikt.

StyleShutters heeft een uitgebreide collectie met houten, kunststof en aluminium binnen en buiten shutters. In samenwerking met Studio Jan des Bouvrie is een strakke design shutter ontworpen. Alle shutters van StyleShutters hebben verschillende verstelmogelijkheden om de lichtinval te regelen en de sfeer te bepalen.

De buiten shutters winnen snel aan populariteit. Ze zijn niet alleen heel charmant, ze maken bovendien het buitenleven aangenaam omdat ze beschermen tegen kou, regen en warmte. Buiten shutters zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium of hout (dan hebben ze een aluminium frame) en worden daarna in een RAL kleur naar keuze afgewerkt.

Benieuwd naar de mogelijkheden van shutters? Ga dan naar de nieuwe site van StyleShutters of bezoek ons op de eerste verdieping in Het Arsenaal. De adviseurs van StyleShutters adviseren je graag persoonlijk. Bekijk hier vast de videotour.

Onze openingstijden zijn:

Maandag t/m vrijdag: 10-18 uur.

Zaterdag: 10-17 uur en tweede Pinksterdag zijn we ook open: 12-17.

 


ander nieuws:

Lamp en terrasverwarmer in één

Kettal Bitta |Terrace Design

shops in het arsenaal