Monique des Bouvrie schaatst en fietst tegen lymfklierkanker

Op zondag 6 maart 2016 vindt de tweede editie van De Hollandse 100 op FlevOnice plaats. Monique des Bouvrie is ambassadeur van Lymph&Co en doet net als vorig jaar weer mee. De Hollandse 100 is een oer-Hollandse winterduathlon met twee onderdelen waar we als Nederlanders mee opgegroeid zijn: schaatsen en fietsen. Voor families en groepen is er de Familie Estafette en, nieuw dit jaar, de Junioren 10. Bekijk op de site de drie evenementen. Doe jij, net als Monique, ook mee en steun je Lymph&Co ?!

De start en finish zijn bij Flevonice in Biddinghuizen. Eerst worden er 3/4 rondes geschaatst, daarna wissel je de schaatsen voor de fiets en volgt een ronde van 90 kilometer door Flevoland en de Veluwe. Een uitdaging? Zeker! Maar twijfel niet, ga hem aan. Wil je Monique sponsoren, dat kan natuurlijk ook. Ga hier naar haar persoonlijke pagina.

Door mee te doen steun je Lymph&Co. Lymph&Co fonds is een fonds dat grensverleggend onderzoek steunt om de behandeling van lymfklierkanker te verbeteren. Lymph&Co gelooft in innovatie als oplossing voor de huidige maatschappelijke uitdagingen op het gebied van gezondheid. De sleutel hiervoor is excellentie: de beste ideeën van de beste onderzoekers bieden de beste oplossingen voor mens en maatschappij. Daarnaast wil Lymph&Co meer aandacht genererend voor lymfklierkanker. Het fonds streeft er naar om de meest vooraanstaande hematologen te voorzien van middelen die hen de mogelijkheid geven om dit onderzoek wereldwijd uit te voeren. Lymph&Co is een initiatief van Bernhard van Oranje.

 


ander nieuws:

Onverminderd populair in het interieur: goud & koper

Arsenaal Restaurants serveert

shops in het arsenaal