De juweeltjes van Bron

Deze maand zijn de juweeltjes van Bron te zien in de Elegance. Valerie, Zwanette, Ellen en Janneke hebben als werknemer ieder hun eigen taak en zijn daarom een van de Juweeltjes van Bron.

Het Magazine Elegance ging op bezoek bij het familiebedrijf Bron in Schoonhoven dat al in 1888 begon met streeksieraden en nu is uitgegroeid tot een volwaardig juwelenmerk. Van inkoop naar verkoop naar goudsmid, alles wordt tot in detail besproken Èn vervaardigd.

Wist je dat, Bron alleen met goud werkt? Meestal in 14 karaat maar ook steeds meer in 18 karaat. En dat ze de materialen in AziÎ of Amerika kopen maar dat de ontwerpen allemaal in Nederland gemaakt worden?

De kracht van Bron is dat de klant haar eigen inbreng kan hebben. Wil je een ander parel of edelsteen of wil je het model iets aanpassen? Het kan allemaal! Er wordt gewoon een leeg montuur met losse edelstenen opgestuurd en dan kan jij samen met je juwelier je eigen juweel samen stellen!

Ook nieuwsgierig naar Bron? In Het Arsenaal heeft Bron een prachtige showroom, waar je van maandag t/m zaterdag van harte welkom bent!

 


ander nieuws:

The Social Network

Woning verkopen of aankopen?

shops in het arsenaal