Dertiger jaren villa onder architectuur van Jan Rebel

Sinds kort op de markt, een prachtige dertiger jaren villa uit 1925. De villa is gebouwd onder architectuur van Jan Rebel, een van de bekende Gooische architecten die met zijn specifieke stijl grote invloed heeft gehad op de bouwkundige ontwikkeling van het Gooi. De villa ligt aan de statige Brediusweg, aan de rand van het Brediuskwartier. Alle handige voorzieningen zoals basisscholen en middelbare scholen, sportfaciliteiten, winkels, gezellige horeca, natuur en het station zijn op loop- en fietsafstand. Opvallend mooie details van de villa zijn de gerenoveerde bordestrap met glas in loodramen, de eiken visgraat parketvloer, originele paneeldeuren, de erker, de lichte woonkeuken en de royale zonnige achtertuin.

Het is een echte gezinswoning. Er zijn vijf slaapkamers, twee badkamers. In de gezellige woonkamer is een open haard en via de mooie openslaande deuren zit je zo op het terras, uitkijkend over de diepe achtertuin. De prijs van de woning is 995.000 euro.

Iets voor jou? Lees dan verder op de site van makelaardij Voorma en Walch bij Het Arsenaal of maak direct een afspraak: 035-6990399


ander nieuws:

Het Arsenaal open tijdens Kunst & Antiek Weekend

Marie-Stella-Maris body & home products

shops in het arsenaal