Des Bouvrie en Samsung lanceren The Frame

Aan de muur is The Frame zowel kunst als een TV. Staat The Frame aan, dan ervaar je de UHD- en HDR-kijkervaring die je van Samsung gewend bent, maar staat de TV uit, dan gebeurt er iets bijzonders. The Frame verandert dan in het kunstwerk of de familiefoto’s die jij het mooiste vindt. 

Schermafbeelding 2017-06-17 om 10.31.23

Het ontwerp van The Frame is van designer Yves Béhar. Zijn visie is dat TV’s ook nuttig moeten zijn als ze niet aan staan. “TV’s zijn vaak logge, zwarte objecten die het merendeel van de tijd uitstaan. Met The Frame veranderen we dat. Doordat mensen hun favoriete kunstwerk of eigen familiefoto’s kunnen weergeven als de TV uitstaat. Zo valt de TV weg in de ruimte, terwijl hij juist aanwezig is”, aldus Béhar.

Schermafbeelding 2017-06-17 om 10.30.39

The Frame bevat meer dan honderd kunstwerken van artiesten van over de hele wereld. Daarnaast kun je eigen foto’s en afbeeldingen tonen. Er zijn talloze opties om The Frame verder te personaliseren, bijvoorbeeld door gebruik te maken van verschillende typen en kleuren passe-partouts en lijsten, zoals walnoothout, eikenhout en wit metaal. Tot slot is er een optionele Studio Stand waarmee je The Frame in de kamer neerzet.

Schermafbeelding 2017-06-17 om 10.30.27

The Frame wisselt tussen verschillende modi door zowel een helderheids- als bewegingssensor te gebruiken. De helderheidssensor past de warmte en helderheid van het licht aan, zodat The Frame op een echt schilderij lijkt en werkelijk opgaat in het interieur. Een bewegingssensor neemt waar wanneer iemand de kamer inloopt of verlaat. Zo kan de TV automatisch uitschakelen wanneer er niemand kijkt. Tot slot maakt The Frame gebruik van Samsungs Invisible Connection en No Gap Wall mount. Zo kun je de TV ophangen waar je wilt, zonder dat je last hebt van kabels en snoeren.

Interieurontwerper Jan des Bouvrie is enthousiast: “The Frame is een revolutie in ons vak”, zegt Jan des Bouvrie. “De TV zal dan ook op een natuurlijke manier worden verwerkt in onze interieurdesigns voor klanten.”  Het Arsenaal is een van de erkende verkooppunten van The Frame. The Frame is verkrijgbaar in 55 en 65 inch. Voor de 55 inch variant bedraagt de verkoopadviesprijs € 2.399,-, terwijl de 65 inch versie € 3.199,- kost.

Jan des Bouvrie lanceert The Frame voor Samsung

Schermafbeelding 2017-06-17 om 10.31.04


ander nieuws:

CLEA! van Coro Italia

glamorous de zon in met NUXE SUN

shops in het arsenaal