Een mooi gebit, een stralende glimlach

Een mooi gebit, een stralende glimlach.. Bij Tandheelkunde Studio Kleinsman in Het Arsenaal kunnen ze met de meest innovatieve technieken precies datgene doen wat een gebit en lach weer sprankelend maakt. De tandartsen en tandtechnici van Studio Kleinsman gaan niet alleen uit van de vorm en kleur van de tanden, maar juist ook van de mond, lippen en lach.

Om dat perfecte resultaat te bereiken biedt Studio Kleinsman innovatieve behandelingen zoals tandvleestransplantatie en Non-Prep Facings. Zonder verwijzing kan je in de praktijk terecht en worden je specifieke wensen besproken. Op basis daarvan krijg je vrijblijvend advies over de mogelijkheden. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan hier een afspraak.

 

Kleinsman Dental Center is al meer dan 20 jaar de kliniek voor eenvoudige en zeer complexe tandheelkundige behandelingen. Vanuit de hele wereld komen patiënten naar Kleinsman. Velen van hen hebben een publieke functie en zijn zich bewust wat een stralende glimlach doet. Zij komen naar Kleinsman omdat ze het neusje van de zalm willen.

 


ander nieuws:

Piccolo... pink ring van Bron

Statige villa annex familiehuis

shops in het arsenaal