De meesterwerken van fashion label Etro

In onze fashion winkel Sartoria Donna is de spectaculaire herfst- en winter collectie van het mode label ETRO binnengekomen. Kleurijk, frivool en zoals we van het merk gewend zijn; lekker eigenwijs.

Het stijlvolle Italiaanse modemerk weet sinds de oprichting in 1968 de modewereld te boeien met haar ‘free-spirited’ houding. De hoogwaardige textiel, opvallende kleuren en indrukwekkende dessins zoals de populaire eclectische paisley-prints, geven het merk een heel eigen karakter.  De collecties zijn bijzonder geschikt voor zelfbewuste dames die gezien willen worden. 

nieuwe ETRO collectie bij Sartoria Fashion in Het Arsenaal
ETRO herfst & winter collectie 20/21 (campagnebeeld)

Speler van wereldformaat

Oprichter Gerolamo Etro begon in de 60-er jaren met het produceren van hoogwaardige textiel. Om zich te onderscheiden gebruikte hij opvallende tinten en unieke patronen. Pas in de jaren ’90 lanceerde Etro zijn eerste fashion collectie voor dames. Met succes! Intussen is het merk uitgegroeid tot een speler van wereldformaat in de modewereld. 

Modebewust

Etro is bijzonder geliefd bij liefhebbers van het luxe en high end modesegment. Terecht want een trendy gestreept hemd of een jas met een bonte paisly binnenvoering is een verrijking van iedere garderobe. Het is de authentieke ETRO stijl die fans van een afstand herkennen. Speelse rokjes, elegante jurken, trendy Cashmere vesten, hippe blouses, schoenen en tassen, mantels, japonnen in alle uitvoeringen zoals katoen, Cashmere en zijde, t-shirts, trendcoats, pantalons en jeans zijn allemaal een lust voor een modebewust oog. 

Onderscheidend

Bij Sartoria Donna in Het Arsenaal in Naarden Vesting vind je een zeer uitgebreide Etro collectie. Store manager Michelle Meijer: “Elk modeseizoen kiezen we zorgvuldig de mooiste fashion items waarvan wij denken dat ze absoluut onderscheidend zijn en precies passen bij onze klanten. 

Benieuwd naar de collectie van Etro en andere merken die bij Sartoria Donna verkrijgbaar zijn? Bezoek dan onze shop in Het Arsenaal Naarden. Kijk hier voor de openingstijden. Voor meer inspiratie volg je ook Facebook en Instagram.


ander nieuws:

Beauty producten van Immupure exclusief bij By John Boutique & Salon

Kantoorvilla 'Edinoor' in Bussum te huur

shops in het arsenaal