Final touch met StyleShutters

1 februari 2021 – Extra allure, een mediterrane look en bovendien heel praktisch. Shutters zijn niet meer weg te denken bij bouw- en verbouw projecten. Onze Arsenaal partner StyleShutters doet niet anders dan woningen, kantoren en horeca-ruimten voorzien van een stijlvolle ‘shutter touch’. Recentelijk leverden ze dit bijzondere project op: Een veranda, wit gestuukt, symmetrie en strakke lijnen, en een mooi rieten dak wat een natuurlijke look & feel oplevert. 

StyleShutters in Het Arsenaal Naarden

Diffuus licht

Voor de veranda zijn aluminium buitenshutters geplaatst met elektrisch kantelbare lamellen op afstandsbediening. Mega handig dus! Van buiten zorgen ze voor een stoere, strakke uitstraling, binnen de veranda geven ze zacht, diffuus licht wat het knus maakt. Maar behalve als eye catcher en zonwering, zijn de shutters ook een razend effectief middel tegen regen en wind. Met een goede heater zit je hier van het vroege voorjaar tot ver in het najaar te genieten.

StyleShutters in Het Arsenaal Naarden
Wegwijs in de wereld van StyleShutters

StyleShutters heeft een studio op de eerste verdieping in conceptstore voor interieur en lifestyle Het Arsenaal. Hier vind je samples om een goede indruk te krijgen van mogelijkheden, kleuren, materialen en functies. Voor bijna alle shuttervraagstukken hebben we een passend antwoord. Of het nu een enkel raam is, rond, ovaal, ruitvorm, of juist een groot project. Er zijn altijd adviseurs aanwezig om je wegwijs te maken in de wereld van StyleShutters. In verband met Covid raden we aan om telefonisch contact met ons op te nemen via 035 6952219 om een afspraak te maken. Videobellen kan ook. Stuur ons dan een mail, dan maken we een afspraak. Je kunt trouwens van te voren vast een virtueel rondje lopen door de showroom. Dat doe je hier. Voor algemene informatie over StyleShutters ga je naar de website.

 


ander nieuws:

Het Arsenaal bereikbaar

Arsenaal Valentijns Menu 2021

shops in het arsenaal