Foto expositie Gaby Fling in Het Arsenaal

Studio Jan des Bouvrie exposeert vanaf 6 maart een selectie exclusieve werken van de Nederlandse fotografe Gaby Fling. Fling werd vorig jaar door de internationale organisatie van Playboy benaderd om historische Playboy covers te bewerken tot een eigen collectie. Ze is de eerste Nederlandse kunstenaar die de Playboy cover expositie mag uitvoeren. De expo is tot de zomer te zien in Het Arsenaal in Naarden Vesting.

Het werk van Gaby Fling is al regelmatig te zien in interieurprojecten van Studio Jan des Bouvrie. Des Bouvrie: “Het is bijzonder dat we deze unieke expositie in Het Arsenaal aan een breed publiek kunnen tonen. De fotografie van Fling heeft vrijwel altijd iets mysterieus en sensueels. We werken graag met haar fotografie omdat de composities, kleuren en esthetiek samen met het werk van onze studio een natuurlijk en verrassend geheel vormen.”

Gaby Fling

Toen Gaby Fling tien jaar geleden besloot zich te bekwamen in fotografie, werkte ze nog als styliste voor grote modemerken. Het is daarom niet verwonderlijk dat (meestal vrouwelijke) modellen en mode een opvallende rol in haar werk spelen en waarom juist zij door Playboy is benaderd om de cover expo voor 2017 samen te stellen. Gaby Fling: “Een groot verschil is dat ik nu niet van te voren bedenk wat ik ga vastleggen. Juist wat er op het moment gebeurt, het spontane, geeft bijzondere chemie die belangrijk is voor de kracht van mijn werk.”

Limited art

De Playboy cover expositie in Het Arsenaal omvat een exclusieve collectie ‘limited art’. De werken zijn slechts een jaar  exclusief verkrijgbaar in Het Arsenaal in een gelimiteerde oplage van vijfentwintig (genummerd en gesigneerd). De expositie is te zien van 6 maart tot aan de zomer. Het Arsenaal is op werkdagen geopend van 10 tot 18 uur en op zaterdag van 10 tot 17 uur. Adres: Kooltjesbuurt 1 Naarden.

 

 


ander nieuws:

OPI GelColor bij By John

Nieuw maandmenu bij Arsenaal Restaurants

shops in het arsenaal