BRON BOUTIQUE lanceert juwelen collectie Fruits de Mer

Bron Sieraden Collectie

De zilversmeden van BRON Jewelry hebben zich laten inspireren door de zee en het strand. Deze inspiratie heeft geleid tot de allernieuwste BRON juwelen collectie ‘Fruits de Mer’. Een echter Spring Summer Collectie. De kleuren turkoois, amethist en roze verwijzen naar het strand en het water. Misschien een zonsondergang bij de Middelandse Zee? De hoofdrol is gegaan naar de enige, echte schat van de zee: glanzende Zuidzee-parels.

 

Sinds 1 april is de collectie te zien bij BRON Boutique in Het Arsenaal. Kom het prachtige ‘FRUIT’ bewonderen en beleef ook het ultieme vakantiegevoel. Zo’n gevoel dat je vast wilt houden.

 

Bron Jewelry

 

Bron heeft haar hart verpand aan edelstenen. De veelzijdigheid en aantrekkingskracht van kleur, vorm en slijptechniek zijn voor ons onweerstaanbaar.

 

Elke Bron steen is ‘hand-picked’: uit het wereldwijde aanbod selecteren onze specialisten de echte beauties. Zij beoordelen de edelstenen met kennis, kunde en enthousiasme en hanteren daarbij hun eigen definitie van schoonheid. Doorslaggevend is het ‘leven’ in de edelsteen inclusief de kleine imperfecties die in onze ogen persoonlijkheid geven aan de steen.

 

Om de complete collectie BRON sieraden te zien ga je naar hun website. Je bent van harte welkom in onze BRON Boutique De openingstijden van de store in Het Arsenaal vind je hier.

 


ander nieuws:

Dagopbrengst Studio Kleinsman naar slachtoffers aardbeving

Exclusieve horloge werkplaats in Het Arsenaal

shops in het arsenaal